Sollicitatieprocedure

 

Stap 1: Solliciteren

Heb je interesse in een van onze vacatures? Solliciteer dan via de website door op de sollicitatiebutton te klikken en vul online het sollicitatieformulier in. Wij nemen je sollicitatie dan in behandeling. Wij streven er naar om binnen vijf werkdagen reactie te geven op jouw sollicitatie. Daarna weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stap 2: Kennismakingsgesprek inplannen

Wij nemen telefonisch contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Tijdens een eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Na het gesprek, of soms zelfs al tijdens het gesprek als we allebei enthousiast zijn, bespreken we de vervolgstappen. 

Stap 3: Een kijkje in de keuken van Braas

Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een rondleiding en krijgt uitleg over de werkzaamheden.

Stap 4: Salarisvoorstel 

Zien we het allebei zitten? Er volgt een salarisvoorstel op basis van de besproken werkdagen en werktijden. 
In het weekend en 's avonds heb je namelijk recht op goede toeslagen waardoor je nog meer kan verdienen! Zo zorgen we ervoor dat je een volledig beeld krijgt wat je bij ons kan gaan verdienen. Dat vinden wij belangrijk, zodat jij thuis kan zorgen voor brood op de plank. 

Stap 5: Welkom bij Braas!  

Indien je akkoord gaat met het salarisvoorstel regelen we de verdere indiensttreding en maken we afspraken over je eerste werkdag.  

Wil je eerst meer informatie of heb je een vraag over een vacature? Bel dan gerust met Flora Yu (recruiter) op 06-57722503, een WhatsApp bericht sturen mag ook. Stel je jouw vraag liever via de mail? Dit kan via solliciteren@bakkerijbraas.nl